Artikeln publicerades 17 mars 2023

Herrljunga bibliotek stänger för ommöblering!

Den 2-28 maj kommer Herrljunga bibliotek att hålla stängt under tiden vi möblerar om och vi passar samtidigt på att fräscha upp lokalerna genom att måla om.

Vi ska möblera om i biblioteket för att skapa större ytor för media och aktiviteter för barn och unga. Alla avdelningar kommer att byta plats med varandra. Passa på att låna böcker innan dess.

Böcker i bokhylla

Låna så mycket som möjligt och hjälp oss tömma hyllorna! Vi förlänger lånetiden för alla böcker som hör till Herrljunga bibliotek. Från mitten av mars och under april månad får du 4 månaders lånetid. Behåll dina lånade böcker tills vi öppnat igen. Vi har inte möjlighet att ta emot återlämnade böcker och bokinkastet kommer att vara stängt under maj månad.

Under perioden då biblioteket är stängt kan du läsa dagstidningar i tidningshörnan i entrén vardagar kl. 9-16. Följande tider finns det möjlighet att hämta förbeställda böcker i entrén till Herrljunga bibliotek: måndag, torsdag, fredag kl. 11-13 och tisdag kl. 16-18.

Besök gärna Ljungs bibliotek under den här perioden. Där vi har öppet som vanligt och dessutom extraöppet onsdagar kl. 16-19. Biblioteket i Ljung har under maj månad öppet: måndag kl. 10-13, 16-19, onsdag kl. 16-19 och torsdag kl. 10-13, 16-19.

Om du behöver komma i kontakt med oss under tiden vi har stängt, maila oss på bibliotek@herrljunga.se