Lediga jobb just nu

Här kan du se lediga jobb i Herrljunga kommun. Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Brandman RiB

Om arbetsplatsen

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

Arbetsuppgifter

Räddningstjänst

Kvalifikationer

Fakta om tjänsten

Upplysningar

 • Johan Fors
  Räddningschef
  Telefon: 0513-17091
  E-post: Johan Fors
 • Tomas Svantesson
  Brandmästare
  Telefon: 0513-17094
  E-post: Tomas Svantesson

Ansökan

Referensnummer
A1090232 - Kopia Ansök

Övrig information

I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Söker du timanställning inom kommunen?

Fyll i passande blankett som du finner via länkarna nedan. Du kan fylla i den på skärmen. Kom ihåg att sedan spara den på din dator innan du skickar den.

Gäller din ansökan för arbete inom Bildningsförvaltningen (vid frågor ring 0513-171 38) så skickar du den till bemanning.bildning@herrljunga.se - Blanketten finner du här nedan!

Anmälan om intresse för timmar inom skola Pdf, 247.9 kB.

Gäller din ansökan för arbete inom vård och omsorg så skickar du den till bemanningsenheten@herrljunga.se.