Lediga jobb just nu

Här kan du se lediga jobb i Herrljunga kommun. Vi ser fram emot att få in din ansökan!

Tvättbiträde till Herrljunga kommun

Om arbetsplatsen

Välkommen till Herrljunga kommun - hjärtat av Västra Götaland! Med våra goda pendlingsmöjligheter och vår tydliga och välkomnande VI-känsla är vi kommunen och arbetsgivaren för dig. Hos oss kommer du arbeta med att ge våra invånare en god service och bidra till att nå kommunens mål om långsiktig hållbarhet och att bli 10 000 invånare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter Arbetet som tvättbiträde handlar till stor del och om trygghet och bra service. Genom att hantera textilier från våra verksamheter lägger du tillsammans med dina kollegor grunden för en fungerande vård och omsorg. I arbetet som tvättbiträde ingår arbetsuppgifter i hela tvätt flödet, från mottagning till återleverans. Några av våra arbetsuppgifter är: • Sortering av inkommande textilier • Tvätta, torka och mangla textilier • Efterbehandling av rena textilier, vägning etc. • Packning • Säkerställa fungerande drift av vår maskinpark • Utkörning av tvätt

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom tvätteri och/eller med likvärdiga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Man behöver vara duktig på planering. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Upplysningar

  • Mirnes Voloder
    Enhetschef Sysselsättningsenheten
    Telefon: 0513-173 68
    E-post: Mirnes Voloder

Ansökan

Referensnummer
C115925 Ansök

Övrig information

Är du serviceinriktad, noggrann och trivs med ett självständigt arbete där tempot är högt? Vi söker nu ett tvättbiträde till vår verksamhet, välkommen till oss! Arbetsuppgifter Arbetet som tvättbiträde handlar till stor del och om trygghet och bra service. Genom att hantera textilier från våra verksamheter lägger du tillsammans med dina kollegor grunden för en fungerande vård och omsorg. I arbetet som tvättbiträde ingår arbetsuppgifter i hela tvätt flödet, från mottagning till återleverans. Några av våra arbetsuppgifter är: • Sortering av inkommande textilier • Tvätta, torka och mangla textilier • Efterbehandling av rena textilier, vägning etc. • Packning • Säkerställa fungerande drift av vår maskinpark • Utkörning av tvätt Arbetet är till stor del fysiskt och kräver att du trivs med rörelse och en aktiv arbetsplats. Tvätten är en del av Socialförvaltningen och lyder under Sysselsättningsenheten och tillsammans med våra övriga medarbetare servar vi kommunens medborgare på allra bästa sätt. Välkommen till oss! Vi arbetar aktivt med att ta emot praktikanter och personer som behöver arbetsträning så det är viktigt att man är social och trivs med att möta och handleda andra människor. Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom tvätteri och/eller med likvärdiga arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du kan vara flexibel och kan ha flera bollar i luften samtidigt. Man behöver vara duktig på planering. Du är van vid att arbeta både självständigt och i grupp och tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi ser vidare att du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I Herrljunga kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Om heltidsuppdrag saknas kan det innebära att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Söker du timanställning inom kommunen?

Fyll i passande blankett som du finner via länkarna nedan. Du kan fylla i den på skärmen. Kom ihåg att sedan spara den på din dator innan du skickar den.

Gäller din ansökan för arbete inom Bildningsförvaltningen (vid frågor ring 0513-171 38) så skickar du den till bemanning.bildning@herrljunga.se - Blanketten finner du här nedan!

Anmälan om intresse för timmar inom skola Pdf, 247.9 kB.

Gäller din ansökan för arbete inom vård och omsorg så skickar du den till bemanningsenheten@herrljunga.se.