Artikeln publicerades 10 oktober 2022

Välkommen på cirkusskola under höstlovet!

Herrljunga kommun och Circus Titan erbjuder cirkusskola för barn under höstlovet.

Cirkusskolan erbjuds vid två tillfällen och riktar sig till åk 1 och uppåt. Det första tillfället är på måndagen den 31 oktober, och det andra på tisdagen den 1 november. Varje lektion är 1,5 timme, och varje grupp har ett maxantal på 24 deltagare.

Cirkusskolan är kostnadsfri och kommer hållas både i Annelund och i centrala Herrljunga. I Herrljunga kommer barnen delas upp i två grupper, efter ålder. Meddela i anmälan om ditt barn kommer gå i Annelund eller centrala Herrljunga.

Vi vill att vårdnadshavare följer med barnet in vid första tillfället. Vårdnadshavare ska sedan finnas tillgänglig via telefon under tiden barnet är på cirkusskolan.
Cirkusskolan erbjuds till barn som bor eller går skola i Herrljunga kommun. Om det finns lediga platser kommer även barn som inte bor/går skola i Herrljunga kommun kunna erbjudas plats (barnet ställs i reservkö vid anmälan). Du meddelas via mejl om ditt barn fått en plats på cirkusskolan en vecka innan start.

Dag: måndag 31 oktober samt tisdag 1 november.
Tid och plats: Herrljunga Sportcenter, Altorphallen
Åk 1–3 kl. 12.30–14.00
Åk 4 och uppåt kl.14.15­–15.45

Annelund Mörlandahallen, B–hallen
Kl. 10.00–11.30

Här anmäler du ditt barn till cirkusskolan Länk till annan webbplats.. Först till kvarn gäller. Anmälan är bindande och barnet ska kunna delta vid båda tillfällena. Sista anmälningsdag 20 oktober.

circus titan