Dela
2017-11-14

Malin är Herrljunga kommuns nya kommunikatör

Malin Bülling är ny kommunikatör på Herrljunga kommun sedan första november.

Malin Bülling är sedan den första november ny kommunikatör på Herrljunga kommun. Hon kommer närmast från en tjänst inom kommunikation i Vårgårda kommun, men är bosatt i Göteborg. Kan du berätta lite om dig själv och din bakgrund?

– Jag är 27 år gammal och är uppväxt i Skärhamn. Jag har läst Masterprogrammet i kommunikation mot myndigheter och offentlig förvaltning. Jag har även läst språk, konstvetenskap, film och filmredigering.

– I arbetslivet har jag jobbat på SAS och min praktik på Masterprogrammet gjorde jag på Migrationsverkets kommunikationsavdelning.

Varför vill du arbeta med kommunikation?

– Jag tycker att det är både viktigt och roligt att arbeta för att skapa transparens i verksamheten. Jag vill informera om alla de fantastiska saker som en kommun gör och erbjuder sina medborgare. Det är viktigt att lyfta fram våra verksamheter och att göra sig hörd i informationsflödet.

Vilka kommer dina arbetsuppgifter att bli här i Herrljunga?

– Det blir framför allt fokus på den nya hemsidan, som lanseras den 29 november. Sedan kommer jag naturligtvis att arbeta med utveckling av det framtida kommunikationsarbetet, och där planerar vi redan nu ett antal utbildningsinsatser för nästa år.

Vad är det viktigaste för ett effektivt kommunikationsarbete?

– Det ska vara korrekt och aktuellt. Tystnad är aldrig bra. Vi behöver komma ut med den information som vi har även om det inte är så mycket.

– För en kommun som Herrljunga är det naturligtvis också viktigt att ha en modern och innehållsrik hemsida. Hemsidan ska vara lätt att hitta på, och vara till hjälp för våra medborgare och alla andra som är intresserade av Herrljunga.

Uppdaterad av Mats Bjurbom, 2017-11-14, Sidansvarig: Niels Bredberg

Herrljunga kommun Torget 1, 524 30 Herrljunga | Tel 0513-170 00 | Fax 0513-171 33 | E-post herrljunga.kommun

Postadress: Box 201, 524 23 Herrljunga | Organisationsnr 212000-1520 | Bg 841-0078

Växel/reception öppen: Måndag-torsdag klockan 8.00-16.30 och fredag klockan 8.00-15.30

Inloggning komnetlänk till annan webbplats